dimarts, 10 de gener del 2017

Alba Guerrero en concert solidari a favor de les persones refugiades


El proper 28 de gener a les 21h la cantaora Alba Guerrero oferirà un concert solidari amb les persones refugiades al Teatre Municipal de Montcada i Reixac. (Tarragona, 32)
El Departament de Cultura de l'ajuntament de Montcada i Reixac organitza aquest concert solidari amb la cantaora, docent i investigadora Alba Guerrero, els beneficis dels quals aniran destinats íntegrament al camp de refugiats de Kalachori, al nord de Grècia. L'aportació es farà a través de l’ONG local Montcada Solidària què col·labora amb aquest camp des de fa uns mesos. Les entrades estan a la venda al web www.mirteatres.cat, incloent-hi la possibilitat de participar a través de Fila 0.
Alba Guerrero ens oferirà un avanç del seu proper espectacle i estarà acompanyada per Manuel Castilla a la guitarra i David Domínguez a la percussió. Aquesta serà una oportunitat única per gaudir de la veu sensible i profunda de l’artista de Huelva establerta a Barcelona i alhora col·laborar directament a pal·liar les greus mancances amb les què viuen milers de famílies als camps de refugiats de Grècia.
Incloem en aquest comunicat el cartell del concert.
Per conèixer millor la biografia i obra d’Alba Guerrero així com algunes crítiques sobre el seu treball, podeu consultar el web http://www.albaguerrero.com/
Per a més informació podeu contactar amb: montcadasolidaria@gmail.com

Actualització 2 de febrer

230 entrades que representen un total de 1.904€. Pendent de confirmar encara la suma rebuda en concepte de Filo 0.
Gràcies a tots els què hi heu col·laborat; a Alba Guerrero i Jana Muñoz per la seva enorme generositat i a l'ajuntament de MiR per l'organització.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada